Det oppsto en feil. Forsøk igjen, dersom feilen vedvarer kan du ta kontakt med webmaster. Feilen er allerede rapportert inn automatisk.

Hovedside
Med sin lange kystlinje, sine hvite sandstrender, lyngheier, fjell, fjorder og daler, byr Haugalandet på et hav av muligheter for flotte turer. Her kan du rusle langs strendene og nyte synet av det brusende havet. Du kan sykle på veier som snor seg gjennom landskapet, beundre lynghei i full blomstring, og bestige topper som lar deg skue over store deler av Haugalandet. Mulighetene for variasjon er store. Tempo, hvor, når og hvor langt, bestemmer du selv.

De fleste er best kjent med sine nærområder og bruker disse mest når de går tur. Nå ønsker vi å tilby større variasjon og gjøre alle våre flotte turmål bedre kjent. Derfor har kommunene Karmøy, Haugesund, Tysvær og Vindafjord gått sammen med Rogaland fylkeskommune om å opprette en hjemmeside på internett.

Her finner du opplysninger om de enkelte turmålene, med tekst, bilder, kart og fakta. Ideén er at du kan sitte hjemme og planlegge hvor turen skal gå. Deretter skriver du ut kart og tekst og tar det med på turen.
Stemningsbilde fra Haugalandet

  ut i det fri! - Frisk i Friluft Utvikling og drift: Hatteland