Det oppsto en feil. Forsøk igjen, dersom feilen vedvarer kan du ta kontakt med webmaster. Feilen er allerede rapportert inn automatisk.
Røyningsbu
 

På vei til Røyningsbu opplever du Karmøyheiene på sitt beste. På veien fra idrettsanlegget går du langs gode turveier og stier som er tilrettelagt av Skudenes Fjellag. Fjellaget har gjort en fantastisk innsats i å legge forholdene til rette for folk som ønsker å oppleve heiene nord for Skudeneshavn..

Hytta ligger sør i Karmøyheiene og er et ypperlig turmål både for søndagsturen eller en kveldsstund. Velger du søndagsvarianten, kommer du helt sikkert til åpen hytte. Det er for øvrig ikke bare søndagene hytta er åpen, men alle dager som er merket med rødt på kalenderen, med to unntak, 1. og 17. mai. Åpningstida er fra kl. 11-14.
Den aktive foreningen som driver hytta på dugnad gjør en stor innsats for å legge forholdene til rette for turgåere og du er garantert velkommen. Det er alltid nykokt kaffe på kjelen og kanskje får du ei vafle med på kjøpet.

navn='Google-kart til Røyningsbu' url='http://goo.gl/maps/imYXk'

Annet:
Skudenes Fjellag driver hytta på dugnadsbasis.

Terreng:
Sti av bra kvalitet, krever gode sko/støvler når det er vått

Fra Haugesund:
Ca 40 km. Følg Rv 47 sørover og over Karmsund bru. Videre i gjennom Åkrehamn og følg veien videre rett fram til Skudeneshavn. Ta av til venstre til idrettsanlegget som ligger like før du kjører inn i byen Skudeneshavn. Parker ved idrettshallen og følg turveien innover.
Fra Mjåvatn: Ta til venstre inn gml Sandhålandsveien ca 1,5 km sør for Ferkingstad kirke. Følg denne ca 200 m og ta til høyre inn Mjåvatnveien.


Parkeringsmuligheter:
Ja

Avstand til målet:
30-75 min

Toalett:
Ja

Vanskelighetsgrad:
Middels

Sist oppdatert: 05.04.2018


Powered by tellUs

  ut i det fri! - Frisk i Friluft Utvikling og drift: Hatteland